(VIDEO) Vezi ce fac consilierii PAS la ședințele Consiliului municipal Chișinău

Consilierul municipal al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Alex Trubca, a fost surprins la ședința de astăzi a Consiliului municipal Chișinău jucându-se la telefon. Imaginile video au fost...

Consilierul municipal al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Alex Trubca, a fost surprins la ședința de astăzi a Consiliului municipal Chișinău jucându-se la telefon. Imaginile video au fost publicate de primarul Capitalei, Ion Ceban, pe Facebook.“3300 lei pe zi pentru tancuri si pumni”, a scris Ion Ceban.

În replică, Alex Trubca nu s-a grăbit să se justifice, ori să-și ceară iertare în fața cetățenilor care l-au votat. Acesta a scris în comentarii la postarea primarului că și așa face prea mult pentru acest oraș, fapt ce i-ar permite să “împuște din tancuri” la ședința CMC.
Probabil, Trubca se referă la proiectul pe care îl promovează insistent, privind acordarea a 50 de milioane de lei companiilor de transport din Capitală. Consilierul PAS consideră că aceasta este o soluție mai bună pentru rezolvarea problemei transportului public, decât procurarea autobuzelor.
Recent Alex Trubca a fost implicat în bătaia din CMC.

In this article