VIDEO // Usatîi și-a cumpărat automobil de 300 mii euro: Un calcul simplu demonstrează cât de tare ține la medicii noștri

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, și-a cumpărat un automobil, prețul căruia se ridică la 300 de mii de euro. Informațiile, dar și imaginile video au fost publicate pe...

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, și-a cumpărat un automobil, prețul căruia se ridică la 300 de mii de euro. Informațiile, dar și imaginile video au fost publicate pe un canal de Telegram.

“Este o blindata X5, care Usatîi și-a cumpărat-o după ce ar fi „vândut” Rolls-Royce. Mașina a fost adusă recent. Cu tot cu vămuire costă între 250-300 de mii de euro. Cât a costat Rolls-Royce vechi? Usatîi vorbea de 300 de mii de euro. Faceți niște calcule simple și veți afla cât de tare el ține la medicii din Moldova. Sau poate această blindată el o va duce la spitalul de urgență?, scrie autorul postării.

Precizăm că anterior, primarul de Bălți, Renato Usatîi, a declarat că vinde automobilul Rolls-Royce Cullinan, iar banii câștigați îi va dona medicilor, care luptă pe prima linie cu COVID-19. Atunci Usatîii a precizat că Rolls-Royce Cullinan a fost cumpărat cu 341 852 de euro.

In this article