VIDEO// Un tânăr riscă până la 3 ani de închisoare, pentru amenințare cu omor

Un tânăr în vârstă 29 ani, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun....

Un tânăr în vârstă 29 ani, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru amenințarea cu omor.

Angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 20 de ani, despre faptul că a fost agresată de catre un tânăr, în timp ce se afla în apartament . La fața locului în cadrul acțiunilor desfășurate de către forțele de ordine tânăra a comunicat că în timp ce se afla în locuința unde locuiește cu o prietenă a intrat fostul concubin care fiind în stare de ebrietate și având un comportament agresiv ce era însoțit de un limbaj necenzurat, a amenințat-o cu o armă și i-a aplicat mai multe lovituri în regiune feții și corpului. Ulterior individul a părăsit locuința deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Urmare  a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Arma pneumatică care era deținută ilegal de individ a fost ridică de către forțele de ordine. Este de menționat faptul că individul nu este la prima abatere anterior fiind documentat pentru fapte analogice.

Tânărul este cercetat penal pentru amenințarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății, iar conform legislației pentru acțiunile sale el riscă amendă în mărime de la 27 500 la 37 500 lei  sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

In this article