VIDEO// Un tânăr de 20 de ani păstra acasă arme ilegal

La data de 17 noiembrie curent, angajații Inspectoratului de Poliție Criuleni, împreună cu Procuratura Criuleni, în urma unor informații operative, au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de...

La data de 17 noiembrie curent, angajații Inspectoratului de Poliție Criuleni, împreună cu Procuratura Criuleni, în urma unor informații operative, au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 20 de ani, locuitor al comunei Ciorescu, unde au depistat arme și muniții păstrate ilegal.

Polițiștii din Criuleni în comun cu angajații CTC și EJ al IGP, au ridicat 3 cartușe cal. 7.62, un mecanism de percuție a focosului, un focos, două corpuri de grenade, un cartuș de lovitură calibrul 23mm, perforant, trasor, un pistol pneumatic cal.4.5mm, de construcție tip Makarov, o baionetă cu patru margini.

Ulterior, acestea au fost transmise spre expertiză conform procedurii.La moment se petrec în continuare acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului

În acest context, pentru evitarea unor eventuale incidente și în scopul asigurării securității publice, Poliția face apel către toți cetățenii să conștientizeze necesitatea predării benevole a armelor și munițiilor deținute ilegal.

In this article