VIDEO// Un tânăr în vârstă de 24 ani, locuitor a capitalei a fost plasat în arest pentru 30 de zile, pentru comiterea unei tentative de omor

În dimineața zilei de 01 ianuarie curent, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica a fost sesizat de către locatarii unui bloc de locuit amplasat pe bd. Dacia,...

În dimineața zilei de 01 ianuarie curent, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica a fost sesizat de către locatarii unui bloc de locuit amplasat pe bd. Dacia, precum că în apartamentul vecinului conflict.

Un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă imediat s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor. Ajunși pe adresa indicată polițiștii au depistat în apartament doi bărbați, unul dintre ei fiind însângerat și care s-a dovedit a fi și proprietarul locuinței și individul care i-a plicat plăgile tăiate. Polițiștii imediat l-au reținut și au solicitat intervenția grupei operative și a unui echipaj medical. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La moment victima se află înafara oricărui pericol.

În cadrul cercetărilor la fața locului polițiștii au stabilit că în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, care a dus la producerea tragediei.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în urma consumului de băuturi alcoolice între el și proprietarului locuinței s-a iscat un conflict. Ulterior el a luat un cuțit și  i-a provocat plăgile tăiate-înțepate în regiunea toracelui.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentivă de omor, iar pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

In this article