VIDEO// Un BMW s-a rupt în două, în capitală. Una dintre victime a rămas blocată între fiarele mașinii

Ieri 24 mai, în jurul orei 23:34, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Alecu...

Ieri 24 mai, în jurul orei 23:34, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Alecu Russo.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei forțele de ordine au stabilit că un automobil ,,BMW” condus de un șofer în vârstă de 22 de ani, nu s-a isprăvit cu controlul volanului, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat într-un copac după care într-un automobil ce era parcat.

La locul accidentului a venit și o echipă de pompieri pentru descarcerare. Potrivit salvatorilor, pasagerul un tânăr în vârstă de 19 ani a rămas încarcerat în fiarele vehiculului. La fața locului pentru lucrări de deblocare au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Ciocana și ofițerii Centrului republican de intervenții operative al IGSU.

Angajații Inspectoratului au reușit să descarcereze persoană, iar după finalizarea operațiunii aceasta a fost preluată de echipa de medici veniți  la fața locului și transportată pentru îngrijiri medicale la Institutul de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstațelor producerii accidentului rutier.

De menționat că pe parcursul ultimelor 48 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au intervenit și documentat 28 de accidente rutiere dintre care 23 accidente rutiere soldate cu pagube materiale, 5 accidente rutiere soldate cu 7 persoane traumatizate. Totodată polițiștii au stabilit că în două accidente rutiere șoferii au urcat în stare de ebrietate la volanul unităților de transport.

In this article