(Video) Un bărbat anunțat anterior în căutare internațională, reținut pe teritoriul Spaniei și extrădat în Republica Moldova

Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu ofițerii Direcției cooperare internațională a IGP și organele de drept ale Regatului Spaniei, s-a reușit...

Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu ofițerii Direcției cooperare internațională a IGP și organele de drept ale Regatului Spaniei, s-a reușit reținerea pe teritoriul Spaniei a unui cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 43 ani, anterior judecat, anunțat în căutare internatională de mai mult timp.

 La 23 decembrie curent, persoana reținută a fost extradată din Regatul Spaniei și predată procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

La sosirea pe aeroportul internațional Chișinău, cu suportul angajaților BPDS „FULGER” bărbatul a fost escortat și plasat în izolator pe un termen de 30 de zile, în baza mandatului de arest emis anterior.

In this article