Video // Tatiana Ceban și a Angela Năstase au fost luate la întrebări de jurnaliști

Și soțiile principalilor candidați la funcția de primar al capitalei au fost luate la întrebări astăzi, de jurnaliștii care montorizează desfășurarea scrutinului. Prestațiile Tatianei Ceban și a Angelei...

Și soțiile principalilor candidați la funcția de primar al capitalei au fost luate la întrebări astăzi, de jurnaliștii care montorizează desfășurarea scrutinului. Prestațiile Tatianei Ceban și a Angelei Năstase au fost diferite. Prima a răspuns calm la întrebările jurnaliștilor, declarând că a votat pentru un viitor prosper pentru toți copiii din oraș, transmite Breaking News.

Eu am votat pentru ca ai noștri copii, vorbesc despre copii în general, să aibă un viitor prosper în acest oraș, în orașul lor natal, să nu vrea să plece. Să nu admire alt oraș, ci să admire propriul oraș. Am votat pentru omul despre care eu știu, nu din auzite, că este omul care o să-și dedice tot sufletul, toată energia, tot efortul, toate cunoștințele pentru ca acest oraș într-adevăr să fie unul demn de mîndria și dragostea tuturor orășenilor”, a declarat Tatiana Ceban.

La rândul său, soția lui Andrei Năstase a dat de înțeles că nu se simte în siguranță în Chișinău, chiar dacă soțul ei este ministru degrevat al Afacerilor Interne.

”Eu vă îndemn să ieșiți cu toții la vot pentru acest oraș pentru viitorul lui. Eu mi-aș dori să îmi plimb copilul în acest oraș și să fie, în primul rînd, în siguranță.”, a declarat Angela Năstase. La întrebarea jurnaliștilor când va reveni în Chișinău, aceasta a răspuns fugind: ”Va veni ziua și vom reveni”.

In this article


Join the Conversation