Video // Șoferul unui microbuz depistat cu mai multe loturi de mărfuri de larg consum

Șoferul unui microbuz de pasageri și colete de pe ruta Moscova – Chișinău este cercetat de subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal pentru introducerea ilegală în țară a mai...

Șoferul unui microbuz de pasageri și colete de pe ruta Moscova – Chișinău este cercetat de subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal pentru introducerea ilegală în țară a mai multor loturi de mărfuri de larg consum, fără acte, estimate la aproximativ 300 000 lei, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Bunurile au fost depistate de echipele mobile ale Vămii, după ce au stopat microbuzul la intrarea în municipiul Chișinău. În cadrul controlului, inspectorii echipelor mobile au găsit mai multe loturi de piese și accesorii auto pentru diverse mărci de autoturisme, cosmetice, parfumuri și haine, cu însemnele unor branduri renumite.

Mărfurile și microbuzul au fost reținute pentru continuarea cercetărilor și identificarea tuturor persoanelor implicate. De asemenea, ofițerii vamali urmează să stabilească dacă loturile sunt originale sau contrafăcute și dacă nu au fost aduse prejudicii titularilor de drept ai mărcilor înregistrate.

In this article


Join the Conversation