VIDEO// S-au pornit la rude dar au ajuns după gratii. Patru moldoveni fără acte, prinși la granița ucraineană

S-au pornit să-și viziteze rudele și să-și caute un loc de muncă mai bine plătit în țară vecină, iar acum riscă să fie sancționați pentru trecere ilicită a...

S-au pornit să-și viziteze rudele și să-și caute un loc de muncă mai bine plătit în țară vecină, iar acum riscă să fie sancționați pentru trecere ilicită a frontierei.

Este cazul a patru conaționali de a-i noștri reținuți de polițiștii de frontieră ucraineni după ce au traversat granița ilicit.

În seara de 2 aprilie, indivizii au fost zăriți de către polițiștii moldoveni de frontieră din punctul de trecere „Tudora – Starokazacie”. Aceștia au alertat imediat colegii ucraineni, iar la scurt timp indivizii au fost depistați într-o gospodărie dintr-un sat apropiat. În cadrul investigațiilor s-a dovedit că cei patru sunt cetățeni moldoveni cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani.

Bănuiții le-ar fi spus oamenilor legii că nu dețin careva acte de identitate iar în Ucraina au mers pentru a-și vedea apropiații și a se angaja în câmpul muncii. Bărbații au fost reținuți și urmează să fie cercetați pentru cele comise.

In this article