VIDEO// Riscă până la 3 ani de închisoare pentru violență în familie

În noaptea de 29 octombrie, Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat pe faptul că pe teritoriul parcului...

În noaptea de 29 octombrie, Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat pe faptul că pe teritoriul parcului amplasat pe bd. Moscova, a fost depistat un bărbat cu o plagă în regiunea abdomenului.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului și un echipaj medical. În cadrul documentării la fața locului polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 53 de ani, vizibil în stare de ebrietate. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, s-a stabilit că bărbatul aflându-se în apartamentul concubinei, unde împreună au consumat băuturi alcoolice, ulterior între ei s-a iscat un conflict, urmare la ce femeia cu un cuțit de bucătărie i- aplicat o plagă în regiunea abdomenului, astfel cauzându-i leziuni corporale, după care victima a părăsit locuința.

Femeia în vârstă de 53 de ani, a fost escortată la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecta și-a recunoscut vina.

Actualmente femeia se cercetează penal în stare de libertate, pentru Violență în familie, iar pentru fapta comisă, ea riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 180 de ore sau cu închisoare de până la 3 ani.

In this article