Video // Reținuți pentru circulația ilegală a drogurilor

Pe parcursul a două luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană hidroponică și a etnobotanicelor. Astfel, au...

Pe parcursul a două luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană hidroponică și a etnobotanicelor. Astfel, au fost reținute trei persoane, cu vârsta cuprinsă între 29 și 37 de ani, originari din mun. Chișinău, anterior condamnați pentru circulația ilegală a drogurilor, transmite Breaking News.

Pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate doze de marijuană cu prețul de 100 lei per gram și 150 lei pliculețul cu etnobotanice.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost depistate și ridicate aproximativ 3 kg de droguri și materie primă destinată pentru producerea etnobotanicelor, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Valoarea drogurilor confiscate se ridică la suma de aproximativ 200 000 lei.

Suspecții sunt în arest. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, ei riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani.

In this article


Join the Conversation