VIDEO// Recidivist reținut de către Poliția Capitalei pentru un șir de infracțiuni

Un bărbat în vârstă de 31 de ani locuitor a capitalei, pe urme fierbinți a fost reținut de către un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă...

Un bărbat în vârstă de 31 de ani locuitor a capitalei, pe urme fierbinți a fost reținut de către un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, acesta fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Polițiștii au fost alertați de către reprezentanții unui magazin amplasat pe str. Ginta Latină din sect. Ciocana, comunicând că a fost comis un jaf. Un individ a intrat în magazin și în mod deschis a sustras mijloace bănești din aparatul de casă în sumă de 2 900 lei. La locul faptei imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a IP Ciocana, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Astfel grație măsurilor întreprinse de polițiști, individul a fost reținut la scurt timp, fiind escortat la inspectorat.

Ulterior în cadrul acțiunilor speciale de investigație întreprinse de către ofițerii de investigații, au fost acumulate probe concludente, care demonstrează că pe parcursul lunilor martie-aprilie curent, acesta a comis 7 furturi și 2 jafuri din farmacii și magazine alimentare. Individul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt și circulația ilegală a drogurilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău, iar conform legislației în vigoare el riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

In this article