Video // Pompierii au stins două automobile pe bulevardul Traian

În această noapte angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a stinge două autoturisme pe bulevardul Traian nr.22, transmite Breaking News cu...

În această noapte angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a stinge două autoturisme pe bulevardul Traian nr.22, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:08. La fața locului pentru lichidarea arderii a intervenit un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Botanica. Ajunși, pompierii au stabilit că în timpul staționării două autovehicule de model „Range Rover” și „Hyundai Accent” s-au incendiat. Salvatorii au reușit lichidarea flăcărilor la ora 01:36. În urma incendiului au ars salonul și secțiunea motorului la ambele automobile. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

O versiune preliminară înaintată de pompieri ar fi aducerea sursei de aprindere din exterior. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU, în ultimile 24 de ore salvatorii au intervenit în 41 situații de risc.

In this article


Join the Conversation