VIDEO// „Politicienii vin și pleacă, dar Țara și Poporul trebuie să rămână!” Mesajul lui Igor Dodon pentru clasa politică

Președintele, Igor Dodon, a venit cu un mesaj către clasa politică din Republica Moldova, în contextul epidemiei de COVID-19. Șeful statului le-a mulțumit politicienilor, care au venit cu...

Președintele, Igor Dodon, a venit cu un mesaj către clasa politică din Republica Moldova, în contextul epidemiei de COVID-19. Șeful statului le-a mulțumit politicienilor, care au venit cu propuneri constructive: „acestea au fost analizate și cele utile chiar implementate”, a spus șeful statului.

Totodată, președintele a menționat că sunt unii politicieni din opoziție care încă nu au înțeles criza prin care trece țara și promovează falsuri, dar și panica.

„Sunt și unii politicieni, care stau și așteaptă disperați să apară primele cazuri de deces, le anticipează chiar pe rețelele de socializare, în dorința de a profita cinic de această criză. Haideți măcar în fața acestei provocări pentru societatea noastră să încetăm luptele, speculațiile politice, criticile nefondate, răspândirea panicii și a dezinformării. Contribuiți la salvarea țării, nu încercați să o prăbușiți! Politicienii vin și pleacă, dar Țara și Poporul trebuie să rămână!” a declarat președintele Igor Dodon.

In this article