Video // Poliția de Frontieră a beneficiat de șase birouri de conseliere psihologică

Poliția de Frontieră a beneficiat de birouri de relaxare psihologică modernizate, unde angajații vor putea profita de asistență psihologică, dar și momente de diminuare a stresului profesional și...

Poliția de Frontieră a beneficiat de birouri de relaxare psihologică modernizate, unde angajații vor putea profita de asistență psihologică, dar și momente de diminuare a stresului profesional și personal, transmite Breaking News.

În data de 1 august 2019, în incinta Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a avut loc deschiderea oficială a unui birou psihologic, dar și alte cinci în subdiviziuni, mai exact în Direcțiile Regionale Sud, Vest și Est, Secctorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău și Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei.

La inaugurare au participat șeful adjunct al Poliției de Frontieră Valentin Fiodorov, șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Moldova Lars Johann Lonnback, angajații psihologi, dar și alți reprezentanți ai IGPF.

De menționat că sursa de finanțare a acestui proiect, precum renovarea și amenajarea birourilor de relaxare psihologică, este însăși Fondul de Dezvoltare Internațională al Misiunii OIM în Moldova.

In this article


Join the Conversation