VIDEO// O moldoveancă a fost împușcată mortal de soțul său, care apoi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani

Crimă urmată de sinucidere în Italia. O femeie originară din Republica Moldova a fost împușcată mortal de soțul său, care apoi și-a pus capăt zilelor. Cadavrele au fost...

Crimă urmată de sinucidere în Italia. O femeie originară din Republica Moldova a fost împușcată mortal de soțul său, care apoi și-a pus capăt zilelor. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani.

Dubla tragedie a avut loc luni după-amiază, în Rimini, în casa în care cei trei locuiau. Băiatul de 16 ani se întorcea acasă și a încercat de mai multe ori să deschidă ușa casei, însă fără succes. A bătut insistent la ușă și și-a sunat tatăl, însă nu i-a răspuns, relatează ilrestodelcarlino.it.

Îngrijorat, adolescentul a cerut ajutorul vecinilor care, în cele din urmă, au reușit să forțeze ușa și să o deschidă. După ce a intrat în casă, copilul a avut parte de un șoc: și-a găsit părinții fără suflare în dormitor.

La fața locului au intervenit echipaje de carabinieri, polițiști și medici, însă, în ciuda eforturilor de a le salva, cadrele medicale au declarat cele două persoane decedate.

 

 

Potrivit unor informații preliminare, tragedia ar fi avut loc după o ceartă aprinsă între cei doi soți. Bărbatul de 49 de ani a împușcat-o pe soția sa, iar apoi s-a sinucis cu aceeași armă.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

 

 

In this article