VIDEO// O actriță rusă a fost ucisă pe scenă, în timp ce le cânta militarilor din Donețk

O actriță din Rusia a fost ucisă într-un bombardament ucrainean, în timp ce susținea un spectacol pentru trupele rusești, în regiunea Donețk ocupată de Moscova. Sala de spectacole...

O actriță din Rusia a fost ucisă într-un bombardament ucrainean, în timp ce susținea un spectacol pentru trupele rusești, în regiunea Donețk ocupată de Moscova.

Sala de spectacole în care cânta actrița Polina Menshikh a fost lovită de bombardamente ucrainene pe data de 19 noiembrie.

Potrivit autorităților ucrainene, aproximativ 20 de soldați ruși au fost uciși în atac, însă rușii nu au făcut nicio precizare în acest sens, potrivit BBC.

Un videoclip care surprinde momentul atacului a fost distribuit pe rețelele sociale. O femeie, care pare să fie Polina Menshikh, este văzută cântând la chitară pe scenă, iar la un moment dat se aude sunetul unei explozii, iar luminile din sală se sting.

Polina Menshikh a murit la spital în urma rănilor suferite. Portal, un studio de teatru din Sankt Petersburg, a confirmat moartea actriței și a spus că o viitoare reprezentație a unei piese pe care a regizat-o ea îi va fi dedicată.

Bombardamentul a avut loc la aproximativ 60 km de linia frontului, în satul Kumachove. Este un sat din regiunea Donețk, zona de est a Ucrainei ocupată de Rusia din 2014.

 

In this article