VIDEO // Medicii de la Urgența din Hâncești spun că nu duc lipsă de echipament

Medicii de la Substația Medicală Urgentă Hâncești susțin că sunt dotați cu echipamentul necesar și sunt pregătiți să facă față situației epidemiologice provocată de COVID-19.  Șeful Substației de...

Medicii de la Substația Medicală Urgentă Hâncești susțin că sunt dotați cu echipamentul necesar și sunt pregătiți să facă față situației epidemiologice provocată de COVID-19.  Șeful Substației de Asistență Medicală Urgentă Hâncești, Victor Babuci, a declarat pentru NTV Moldova că, stocurile instituției au fost suplimentate, iar toți angajații sunt asigurați cu echipamente de protecție.

Vladimir Ungureanu, felcer la Substația de Asistență Medicală Urgentă Hâncești, susține că pe lângă echipamentul de protecție, fiecare angajat are la el și o sticluță de dezinfectant.  De asemenea, salonul ambulanței este dezinfectat după fiecare chemare.

Pe lângă măsurile de protecție pe care le aplică, medici spun că pentru minimizarea riscului de răspândire a virusului este important ca și pacienții să manifeste responsabilitate și disciplină.

In this article