(VIDEO) Marșul Moldovei și deschiderea sezonului estival la OrheiLand

Astăzi este o plină de evenimente la Orhei. Manifestațiile organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului au început de dimineață cu dans și voie bună, precum și cu...

Astăzi este o plină de evenimente la Orhei. Manifestațiile organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului au început de dimineață cu dans și voie bună, precum și cu un marș pe muzică de fanfară.

Mulțimea a mărșăluit din centrul orașului până la OrheiLand, acolo unde va fi dat startul sezonului estival și unde totul este gratuit.

Potrivit organizatorilor, au fost pregătite mai multe surprize atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mai exact, oaspeții se pot distra cu animatorii, pot participa la concursuri interactive, mânca înghețată și alte dulciuri. De asemenea, ei pot să-și potolească din plin setea de adrenalină la cele peste 20 de atracții de pe teritoriul celui mai mare parc de distracții din Moldova și din regiune.

Sărbătoarea a început la ora 11:00. Pe parcursul zilei, pe scena de pe teritoriul parcului vor urca artiști autohtoni și interpretul din România, Dumitru Claudiu, cu numele de scenă Doddy, care vor încinge atmosfera de sărbătoare, cu ocazia redeschiderii OrheiLand.

In this article