VIDEO // Marele maestru Eugen Doga a fost nevoit să se roage de protestatari, să-i deblocheze drumul. Vezi ce i-au răspuns manifestanții

„Fă o cântare și o să treci”. Acesta a fost răspunsul protestatarilor pentru maestrul Eugen Doga, care a rămas blocat, astăzi, în centrul Capitalei. S-a întâmplat în momentul...

„Fă o cântare și o să treci”. Acesta a fost răspunsul protestatarilor pentru maestrul Eugen Doga, care a rămas blocat, astăzi, în centrul Capitalei. S-a întâmplat în momentul în care maestrul Doga se deplasa cu mașina pe bulevardul Ștefan cel Mare. Compozitorul a ieșit din automobil și i-a rugat pe manifestanți să-i permită să treacă.

„Fă o cântare și o să treci! Fă o cântare și te duci!” L-au luat în râs protestatarii, după care i-au permis să plece mai departe.

Ieri, în data de 1 martie, Eugen Doga și-a sărbătorit ziua de naștere. Maestrul a împlinit 83 de ani. Eugen Doga a dus faima Republicii Moldova în întreaga lume prin piesele pe care le-a scris. Faimosul vals “Dulcea și Tandra mea fiară” a fost recunoscut de UNESCO a patra capodoperă muzicală a secolului XX.

In this article