VIDEO // În India o maimuță a răpit un copil ca să aibă cu cine să se joace

O maimuță a răpit un băiețel de doi ani și l-a forțat să se joace cu ea. În niște imagini postate pe internet este surprins momentul în care...

O maimuță a răpit un băiețel de doi ani și l-a forțat să se joace cu ea. În niște imagini postate pe internet este surprins momentul în care o femeie încearcă să ia copilul, însă maimuța îl strânge în brațe și refuză să-l întoarcă, transmite Breaking News.

Maimuța a fost surprinsă în timp ce se juca cu copilul pe marginea drumului într-un sat din India. În imagini se vede cum maimuța forțează copilul să se joace cu ea și îl strânge în brațe când o femeie încearcă să-l elibereze pe cel mic. Filmulețul a devenit viral pe YouTube.

Potrivit dailymail.co.uk, copilul a fost răpit direct din casă. Maimuța apare destul de liniștită și pretenoasă în imagini, însă până în clipa în care o femeie încearcă să ia copilul. Atunci aceasta cuprinde copilul, arătând clar că nu este gata să renunțe la el.

Nu se știe cum a reușit femeia până la urmă să smulgă copilul din brațele maimuței, însă acest lucru nu a fost singurul incident de acest tip înregistrat în India, unde unele au avut rezultate tragice.

In this article


Join the Conversation