VIDEO // Gavrilița, luată la întrebări de un cetățean nemulțumit de scumpiri într-un market din Capitală. Răspunsul premierului

Premierul Natalia Gavrilița a fost surprinsă la cumpărături într-un magazin din Capitală. Un tânăr a filmat-o pe șefa cabinetului de miniștri în timp ce analiza produsele de igienă...

Premierul Natalia Gavrilița a fost surprinsă la cumpărături într-un magazin din Capitală. Un tânăr a filmat-o pe șefa cabinetului de miniștri în timp ce analiza produsele de igienă de pe rafturi, după care a luat-o la întrebări cu privire la creșterea prețurilor.

Tânărul a întrebat-o dacă prețurile au crescut pentru că lumea se așteaptă ca ele să crească, făcând aluzie la o declarație anterioară a premierului, la care Gavrilița a vrut să afle unde studiază acesta și dacă a învățat ceva despre macroeconomie.

Ea a ținut să-i explice cetățeanului nemulțumit de scumpiri că fenomenul ”așteptări inflaționiste” există și că Banca Centrală Europeană a publicat un articol în acest sens.

Tânărul a insistat însă să facă haz de declarația anterioară a premierului, așa că Natalia Gavrilița l-a rugat să o lase în pace, având în vedere că e seară târziu și abia a ieșit de la lucru.

Sursa: deschide.md

In this article