VIDEO// Droguri în valoare de 1 milion de lei, depistate la Cahul. Doi bărbați au fost reținuți

Droguri în valoare de peste 1 mln lei au fost depistate de oamenii legii la Cahul. Două persoane – un bărbat de 52 de ani și unul de...

Droguri în valoare de peste 1 mln lei au fost depistate de oamenii legii la Cahul. Două persoane – un bărbat de 52 de ani și unul de 27 de ani, au fost reținuți, iar ulterior plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, informează Inspectoratul General al Poliției (IGP), pe 23 iulie.

Potrivit oamenilor legii, pe piața neagră a drogurilor, captura valorează peste 1.000.000 lei. Acestea au fost ridicate de la un bărbat în vârstă de 52 de ani, care susține că a primit oferta de implicare în trafic de droguri de la un alt bărbat cu vârsta de 27 de ani.

Astfel, cel din urmă îi vindea primului droguri la un preț mai mic, iar al doilea individ le vindea la un preț cu 50% mai mare. Ambii au fost reținuți, iar la solicitarea procurorilor, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Suplimentar capturii de droguri, au fost ridicate cântare electronice la scara mică, pliculețe pentru ambalarea drogurilor, telefoane mobile și sticle cu îngrășăminte pentru cultivarea plantelor de canabis. De la celălalt învinuit, au fost depistate și ridicate mijloace financiare în valută străină, telefoane mobile folosite pentru circulația ilegală a drogurilor, tehnică specială audio și video precum și alte obiecte care vor fi folosite ca probe.

In this article