VIDEO// Droguri de 30.000 de lei, ridicate în Capitală: 4 tineri, în arest

Un grup infracțional specializat în păstrarea şi realizarea drogurilor în cantități mari a fost destructurat de polițiștii Capitalei. Potrivit unui comunicat remis presei, grupul infracțional compus din 5...

Un grup infracțional specializat în păstrarea şi realizarea drogurilor în cantități mari a fost destructurat de polițiștii Capitalei.

Potrivit unui comunicat remis presei, grupul infracțional compus din 5 indivizi, originari din raionul Cahul, era specializat în păstrarea şi realizarea drogurilor în cantități mari și deosebit de mari de tip ,,Hidroponică”, atât pe teritoriul municipiului Chișinău, cât și pe teritoriul Republicii Moldova.

Activitatea infracțională a tinerilor cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani a fost documentată timp de 2 luni.

În rezultatul perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori la domiciliile figuranților, au fost depistate și ridicate circa 200 gr de substanțe narcotice de tip ,,Hidroponică” și mijloace financiare obținute în rezultatul comercializării drogurilor.

Valoarea drogurilor depistate și ridicate constituie pe piața tenebră 30.000 lei.

Patru indivizi au fost plasați în arest preventiv pentru un termen de  30 de zile, iar unul este cercetat în stare de libertate.

Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

In this article