VIDEO// Doi soți și o femeie, suspectați de vânzarea de droguri sintetice de 100.000 de lei prin aplicația Telegram

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea a doi soți și a încă unei femei, după o captură de droguri de 100.000 lei, în Chișinău. Cei...

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea a doi soți și a încă unei femei, după o captură de droguri de 100.000 lei, în Chișinău.

Cei trei chișinăuieni au vârste de 20, 22 și 35 ani. Aceștia puneau drogurile sintetice de tip PVP („sare”) în vânzare în întreaga țară, prin intermediul aplicației electronice Telegram; iar plățile  erau efectuate de către clienți la terminalele publice de plată. Actualmente, bărbatul este cercetat și într-un alt dosar pentru trafic de droguri, de către Procuratura municipiului Chișinău, sediul Buiucani.

Acum, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), bărbatul și femeia complice au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru continuarea obiectivă a investigațiilor; iar soția acestuia este cercetată în libertate.

Soția învinuitului avea rolul de gestionare a aplicației Telegram, iar bărbatul și a doua femeie livrau drogurile în ascunzișuri. Este de menționat că în cadrul perchezițiilor au fost ridicate suplimentar cântare electronice pentru porționarea drogurilor, accesorii pentru ambalarea și consumul de droguri, mijloace bănești care ar proveni din trafic de droguri, precum și telefoane mobile folosite la vânzarea drogurilor. Investigațiile continuă, în vederea identificării altor complici ai membrilor grupului infracțional, timp în care aceștia beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article