VIDEO// Doi hoți din Leova au furat bunuri de peste 180.000 de lei dintr-o casă

Doi bărbați de 18 și 34 de ani, din Leova, au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea unui furt din locuință. Polițiștii au fost alertați pe 1...

Doi bărbați de 18 și 34 de ani, din Leova, au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea unui furt din locuință.

Polițiștii au fost alertați pe 1 ianuarie, de către proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 55 de ani, care a comunicat că din locuință i-au fost sustrase bunuri materiale.

Veniți la locul faptei, victima a comunicat forțelor de ordine că întorcându-se acasă a depistat că din locuință i-au dispărut bijuterii din aur, telefon mobil „Iphone 11”și 4 ceasuri de mână. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 183.300 lei.

Polițiștii au stabilit că indivizii au pătruns în locuință prin deteriorarea geamului.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt în proporții mari, fiind dispuse mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală.

Prin urmare, făptașii au fost identificați, iar în urma efectuării perchezițiilor autorizate la domiciliile acestora au fost depistate o parte din bunurile sustrase.

Aceștia au fost escortați la inspectorat,iar în cadrul audierilor, bărbații și-au recunoscut vinovăția comunicând toate detaliile comiterii furtului.

Totodată s-a stabilit că organizatorul furtului, bărbatul de 34 ani, pe parcursul lunilor de vară a efectuat lucrări de punere a pavajului în curte.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar tânărul este cercetat în stare de libertate. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

In this article