Ștefan Gligor: Partidele de centru-dreapta au puține șanse la alegerile din 2020

Partidele de centru-dreapta din Republica Moldova au tot mai puține șanse la alegerile din Hâncești, dar și la cele prezidențiale. Mai mult, formațiunile pro-europene vor pierde și viitoarele...

Partidele de centru-dreapta din Republica Moldova au tot mai puține șanse la alegerile din Hâncești, dar și la cele prezidențiale. Mai mult, formațiunile pro-europene vor pierde și viitoarele alegeri parlamentare, dacă nu vor avea o strategie comună. De această părere este avocatul Ștefan Gligor.

„De data aceasta șansele ca partidele de dreapta să câștige sunt foarte mici. Partidele de centru-dreapta demotivează alegătorii prin comportamentul lor, prin lipsa de strategie”, a declarat Ștefan Gligor la TV8.

Acesta mai spune că în Blocul ACUM problemele au început după căderea guvernului Sandu.

„În interiorul Blocului ACUM există probleme după ce a căzut Guvernul Sandu, iar în cadrul alegerilor din Hâncești aceste probleme au ieșit la iveală. PAS și PPPDA trebuie să învețe să comunice între ei și să știe cum să-și controleze ambițiile politice. Scopul alegerilor din Hâncești constă în a crea o situație de neînțelegere între partide, se vor certa și vor scăpa ce este mai important. La parlamentare vor pierde alegerile”, a mai spus Gligor.

In this article