VIDEO // Descinderi la un club de noapte din Capitală, unde un grup de tineri se distra pe timp de epidemie

Un cazinou din capitală, încălcând toate normele de protecție împotriva infecției cu COVID-19, și-a deschis ușile pentru unii tineri dornici de petreceri și alcool, dar sărbătoarea din noaptea...

Un cazinou din capitală, încălcând toate normele de protecție împotriva infecției cu COVID-19, și-a deschis ușile pentru unii tineri dornici de petreceri și alcool, dar sărbătoarea din noaptea trecută a fost întreruptă de mascații de la INI.

Potrivit oamenilor legii, la data de 04.04.2020, orele 23:50, de către angajații SMPE a CCCI al INI al IGP a fost efectuată o descindere într-un local situat pe adresa Calea Moșilor din Chișinău, unde 10 persoane, cu vârstele cuprinse între 20-30 de ani, sărbătoreau o zi de naștere, consumând băuturi alcoolice și se fumau narghilea.

Tinerii au intrat în local după ce s-au înțeles cu administratorul acestuia.

Poliția deținea informații că în sectorul Râșcani al capitalei activează, pe timp de noapte, un club de agrement unde se prestează servicii de cazino. La fel, poliția a aflat că organizatorii acestui club de tip închis propun spre vânzare băuturi alcoolice. În fiecare noapte, potrivit datelor operative, în acest cazino se adună 20-30 de persoane.

In this article