VIDEO // Dedicație emoționantă de dragoste a lui Ilan Șor pentru toate femeile din Moldova

Președintele Partidului Politic ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor, a distribuit pe contul său de Facebook un spot emoționant cu un mesaj special din partea sa adresat tuturor...

Președintele Partidului Politic ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor, a distribuit pe contul său de Facebook un spot emoționant cu un mesaj special din partea sa adresat tuturor femeilor din Moldova, cu ocazia zilei de 8 Martie, transmite Breaking News.

Ilan Șor apare în spot într-o atmosferă casnică, adresându-se femeilor.  „Frumusețea voastră, înțelepciunea voastră, dragostea voastră ne dă puterea pentru fapte de eroism, pentru a face lumea mai bună pentru voi. Voi ne-ați dăruit viața și Voi ne faceți această viață fericită”, a spus Ilan Șor.

Femeile, prin felul lor de a fi îi obligă pe bărbați să facă lumea mai bună, adaugă Ilan Șor. „Noi suntem obligați să facem această lume cum o vedeți Voi: comodă, confortabilă, viață fără frică, viață cu încredere în ziua de mâine, viață cu posibilitatea de a îngriji copiii”.

Iar la final, mai în glumă, mai în serios, Ilan Șor își exprimă dragostea pentru toate femeile din Moldova, îndemnându-i pe bărbați, dar și pe soția sa să nu fie geloși: „Stimați bărbați, scumpă soție, nu fiți geloși! Dar eu trebuie să spun asta: dragi femei, Vă iubesc!”, declară Ilan ȘOR.

In this article


Join the Conversation