(VIDEO) Aproape gata pentru inaugurare: Cum arată acum stadionul de plajă din parcul „La Izvor”

Într-o lună și jumătate a făcut practic imposibilul. Este vorba de proiectul Stadionului de plajă din parcul „La Izvor”, lansat de primarul Ion Ceban. Potrivit edilului,...

Într-o lună și jumătate a făcut practic imposibilul. Este vorba de proiectul Stadionului de plajă din parcul „La Izvor”, lansat de primarul Ion Ceban.

Potrivit edilului, în data de 27 august urmează să fie inaugurat Stadionul iar la eveniment va participa și conducerea țării.

„Acum o lună şi jumătate, când am participat la emisiunea „3 Milliona”, jurnalista Maria Levcenco, nu credea că stadionul va fi lansat în luna august, doar că reieșind din situația actuală, programul puțin a suferit schimbări. În comun cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA, acest proiect a prins viaţă. Acum putem spune că am adus sportul la un alt nivel, fiind unicul stadion de acest fel în regiune”, spune primarul.

Ceban afirmă că urmează ca pe acest stadion sa fie desfășurate diverse evenimente sportive naționale și internaționale, în prezent ținându-se cont de toate recomandările și măsurile în contextul pandemiei Covid – 19.

„Stadionul este doar începutul unui parc sportiv, cum am anunțat anterior. În prezent sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a stadioanelor multifuncționale.

Imaginile vorbesc de la sine”, a conchis acesta.

În data de 27 august urmează să fie inaugurat Stadionul de Plajă din parcul „La Izvor”. La eveniment va participa și…

Publicată de Iv Ceban pe Sâmbătă, 22 august 2020

In this article