VIDEO // Coroană funerară pentru politicianul Ștefan Gațcan! Socialiștii și-au exprimat nemulțumirea față de TRĂDAREA deputatului

Deputații și simpatizanții PSRM care au protestat, azi, la sediul clinicii private a lui Ștefan Gațcan, i-au adus fostului coleg o coroană funerară. “În această zi ți-a murit...

Deputații și simpatizanții PSRM care au protestat, azi, la sediul clinicii private a lui Ștefan Gațcan, i-au adus fostului coleg o coroană funerară. “În această zi ți-a murit onoarea”, au scris protestatarii.

Mai mulți deputați PSRM au organizat un protest în fața clinicii private a deputatului Ștefan Gațcan, care a părăsit azi socialiștii în favoarea partidului Pro Moldova.

Socialiștii îl acuză de trădare pe Gațcan și îi cer să renunțe imediat la mandatul de deputat, obținut acum trei luni în circumscripția Hîncești. Protestatarii poartă bannere cu diferite inscripții la adresa lui Gațcan. Totodată, socialiștii au declarat că în spatele coruperii deputaților stă mafia în persoana lui Vlad Plahotniuc și Ilan Șor.

In this article