VIDEO// Cercetat penal pentru furt dintr-un magazin

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, în cadrul măsurilor de investigație au reținut un bărbat în vârstă de...

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, în cadrul măsurilor de investigație au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani, pentru comiterea unui furt de laptop.

Polițiștii fiind sesizați la data de 16 noiembrie, de către reprezentanții unui magazin amplasat pe str. Albișoara, comunicând că din magazin a fost sustras un laptop  de model ,,ASUS”, prejudiciul cauzat fiind estimat la 6 540 lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art.186 C.P.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de către angajații poliției s-a stabilit că individul prin acces liber a intrat în magazin și profitând de faptul că nu este văzut a sutras laptopul.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Urmare a măsurilor întreprinse suspectul a fost reținut iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că bunul sustras l-a vândut obținând un profit iar banii i-a cheltuit.

Actualmente el este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

.

In this article