(VIDEO) Candu, către Manole: Ați eșuat concursul la Guvern, la Parlament, la CSM. Meritați sau nu să fiți judecător la Curtea Constituțională?

Să vă fie rușine! Acest mesaj în data de 16 august 2019 Andrian Candu i-a adresat Domnicăi Manole. În ziua în care Parlamentul a dezbătut proiectul de numire...

Să vă fie rușine! Acest mesaj în data de 16 august 2019 Andrian Candu i-a adresat Domnicăi Manole. În ziua în care Parlamentul a dezbătut proiectul de numire în funcție a doi judecători la Curtea Constituțională, Candu a fost foarte critic față de actualul președinte al CC.

„Ați promovat valori: meritocrație, transparență și nepolitizare a instituțiilor. Ați eșuat un concurs la Guvern, ați eșuat un concurs la Parlament, ați eșuat un concurs la CSM. Meritați sau nu să fiți judecător la Curtea Constituțională?”, a întrebat Andrian Candu.

Iar după ce Domnica Manole a spus că merită această funcție, pentru că a participat la protestele organizate de opoziție, Candu a exclamat “Să vă fie rușine!”

„Să înțelegem că meritați deoarece ați participat la proteste și ați stat pe baricade? Să vă fie rușine! Să vă fie rușine față de colegii dvs de breaslă care au participat la concursuri și au depus efort, iar dvs ajungeți în funcție doar pentru că aveți afiliere politică”, a spus Candu.

In this article