VIDEO// Beat și agresiv: Un șofer din Criuleni a ajuns cu mașina în șanț, apoi a încercat să-i dea foc

Un bărbat originar din Dubăsarii Vechi raionul Criuleni, s-a urcat în stare de ebrietate la volan și a ignorat cerințele polițiștilor manifestând un comportament agresiv. 

Un bărbat originar din Dubăsarii Vechi raionul Criuleni, s-a urcat în stare de ebrietate la volan și a ignorat cerințele polițiștilor manifestând un comportament agresiv. 

La 22 martie,un echipaj al Inspectoratului de poliție Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, un mijloc de transport de marca VAZ, care mergea neregulamentar, iar la cerințele echipajului de poliție de a stopa mijlocul de transport, acesta intenționat s-a eschivat, continuându-și deplasarea haotică prin extravilanul localității Mălăieștii Noi, al aceluiași raion.

Ulterior, șoferul nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport și a derapat într-o ravenă. La fața locului, bărbatul de 34 de ani, a încercat cu benzină să incendieze unitatea de transport, punându-și în pericol atât viața proprie cât și a angajaților prezenți la fața locului.

Polițiștii au reacționat prompt, iar cu ajutorul unui stingător, au lichidat focul.

Ulterior bărbatul a fost condus la Inspectoratul de poliție Criuleni, pentru documentarea cazului.

Fiind supus testului alcoolscopic de tip ,,DRAGER,, acesta avea 0.56 mg/l alcool în aerul expirat.

În urma documentării tuturor circumstanțelor și din materialul probator acumulat pe cazul dat, în privința acestuia au fost pornite două procese penale, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport și Huliganism.

In this article