VIDEO// Au consumat băuturi alcoolice împreună după care s-au luat la bătaie

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani, a fost alertat pe data de 29 iunie, precum că pe str. V. Coroban, între doi bărbați s-a iscat un conflict...

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani, a fost alertat pe data de 29 iunie, precum că pe str. V. Coroban, între doi bărbați s-a iscat un conflict care a degenerat în bataie. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei polițiștii au depistat doi bărbați care sunt cunoscuți unul cu altul, ambii în stare de ebrietate avansată.

În cadrul investigațiilor la fața locului polițiștii au stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 52 de ani a venit în ospeție pe strada V. Corobcean, casă la sol unde împreună cu stăpânul locuinței, un bărbat în vârstă de 54 ani, au consumat băuturi alcoolice. Ulterior în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, în urma căruia stăpânul locuinței i-a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei, cauzându-i leziuni corporale.

Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, iar victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a fi transportat la spital. De menționat că suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt și jaf.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru huliganism. Conform legislației în vigoare acesta riscă amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

In this article