La sfat cu cetățenii. Ion Ceban propune locuitorilor capitalei să completeze un chestionar cu problemele cu care se confruntă

Ion Ceban propune locuitorilor capitalei să completeze un chestionar cu problemele cu care se confruntă. Astfel, cetățenii pot să își exprime viziunea asupra unor subiecte, ca municipalitatea să...

Ion Ceban propune locuitorilor capitalei să completeze un chestionar cu problemele cu care se confruntă. Astfel, cetățenii pot să își exprime viziunea asupra unor subiecte, ca municipalitatea să poată să intervină în acest sens.

„Cu toţii ne dorim un oraş frumos, amenajat, curat, cu o infrastructură dezvoltată şi zone verzi reabilitate. În acest sens solicităm cetăţenilor să răspundă la un chestionar despre viziunea de dezvoltare a municipiului pentru următorii 10 ani.

Îndemnăm chișinăuienii, de diferite vârste și ocupații, să selecteze din mai multe opțiuni, viziunea lor referitor la eficiența anumitor servicii și dimensiuni, precum: transport public și mobilitate urbană, siguranță și securitate comunitară, protecția mediului, planificarea orașului și aspectul acestuia, dezvoltarea economică (economia verde), protecția drepturilor omului, apă și salubrizare, eficiența energetică”, spune primarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban face apel către participanții la chestionar să indice serviciile publice care necesită îmbunătățire urgentă. Mai mult, roagă cetățenii să descrie municipiul Chișinău, aşa cum îl văd ei în anul 2030.

Răspunsurile vor fi expediate prin completarea formularului google: (aici)

In this article