VIDEO// Angajat al Primăriei mun.Chișinău, în stare de ebrietate la volan, „vânat” de INSP

Un angajat cu funcție de conducere în cadrul Primăriei Chișinău a fost prins de ofițerii INSP în stare de ebrietate la volan. Incidentul a avut loc ieri-seara, în...

Un angajat cu funcție de conducere în cadrul Primăriei Chișinău a fost prins de ofițerii INSP în stare de ebrietate la volan. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:00, în sectorul Botanica, anunță IGP.

Potrivit unui comunicat al IGP, polițiștii aflați în misiune de serviciu în sectorul Botanica al capitalei au observat un automobil de marca Skoda care se deplasa neuniform, conducătorul auto efectuând manevre periculoase pentru ceilalți participanți la trafic.

„Ofițerii de patrulare au stabilit că, la volanul automobilului se afla un bărbat de 32 de ani. În timpul discuțiilor, ofițerilor li s-a părut suspect mirosul puternic de alcool și i-au propus șoferului să fie testat alcoolscopic. Conducătorul a ezitat să fie testat corespunzător, iar în final acesta a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie pentru testare. Acolo s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, totodată fiindu-i prelevate probele biologice”, se menționează în comunicatul Poliției Naționale.

Conform comunicatului, în timpul examinării cazului s-a constatat că șoferul mijlocului de transport este  și, pentru a nu fi documentat, a prezentat un pașaport diplomatic pe care nu l-a predat dintr-o activitate anterioară.

In this article