VIDEO// Afacere cu narcotice. Cinci tineri din Cimișlia asigurau cu narctice consumatorii din Chișinău

Cinci tineri din Cimișlia, cu vârstele cuprinse între 18 și 25 de ani au fost reținuți de oamenii legii, suspectați că vindeau droguri prin Telegram. Trei dintre ei...

Cinci tineri din Cimișlia, cu vârstele cuprinse între 18 și 25 de ani au fost reținuți de oamenii legii, suspectați că vindeau droguri prin Telegram.

Trei dintre ei au fost prinși în flagrant, când ascundeau dozele cu narcotice sub pietre și tufișuri într-un parc din capitală.

După ce au înțeles că nu au cum să scape, cei trei suspecți le-au arătat polițiștilor toate locurile unde au reușit să ascundă narcoticele. Forțele de ordine au ridicat pachețelele, apoi i-au escortat pe bănuiți la inspectorat.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că cei cinci tineri vindeau ,,Amfetamină”, ,,PVP’’, “Mefidrona”, “Extazy”și “Marijuana” prin intermediul magazinelor pe care și le-au creat singuri pe Telegram. Fiecare membru al grupului își avea rolul său, unii împachetau, alții le camuflau și ascundeau pentru a le vinde. După mai multe investigații, au fost reținuți și ceilalți doi tineri afaceriști, tot din Cimișlia.

În total, polițiștii au confiscate de la cei cinci indivizi narcotice în valoare de 300.000 de lei. Prin urmare, 3 dintre suspecți au fost arestați pentru 30 de zile, unul a fost plasat în arest la domiciliu, iar al cincilea se află sub control judiciar. Dacă vina suspecților va fi dovedită, ei riscă până la 15 ani de pușcărie.

 

In this article