VIDEO// Adevărul cum se vând biletele în transportul interurban, iar statul pierde sute de milioane de lei

Transportatorii auto de pe rutele interurbane amenință cu noi proteste. Ei afirmă că sunt în prag de faliment, deoarece pe perioada pandemiei au înregistrat mari pierderi. Transportatorii cer...

Transportatorii auto de pe rutele interurbane amenință cu noi proteste. Ei afirmă că sunt în prag de faliment, deoarece pe perioada pandemiei au înregistrat mari pierderi.

Transportatorii cer scutirea de taxa pe venit, dar și întoarcerea „Gărilor Auto” în proprietatea statului. La momentul actual, gările se află în concesiunea firmei „Gările Auto Moderne” SRL.

Solicitați de Unimedia.info, reprezentanții concesionarului spun că nemulțumirea transportatorilor auto de pe rutele interurbane vine de la faptul că se depun eforturi pentru ca biletele de călătorie să fie vândute „doar la ghișeele gărilor auto”.

E clară nemulțumirea lor. Banii pe bilete nu se mai duc direct în buzunar, ci se achită oficial, iar din ei se achită taxe la bugetul țării, salarii. Noi îi îndemnăm să treacă în câmpul legal de activitate”, spun aceștia.

Recent, Unimedia a realizat o investigație video despre cum sunt vândute biletele în transportul interurban.

In this article