Victor Ciobanu și Valentin Petic vor fi prezenți la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, invită întreaga comunitate la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, care va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, și care pregătește...

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, invită întreaga comunitate la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, care va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, și care pregătește multe surprize tuturor celor care iubesc și apreciază sportul.

„În cadrul acestui eveniment, veți avea ocazia să vă întâlniți cu adevărații titani ai luptelor greco-romane, Victor Ciobanu și Valentin Petic! Acești doi campioni de renume mondial vor fi acolo pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă împărtăși din experiența lor excepțională”, a scris primarul.

Cu această ocazie, Ion Ceban a reiterat că, Festivalul din 8 iunie este o oportunitate unică de a interacționa direct cu sportivi de elită de la noi și de a afla ce înseamnă să te dedici cu pasiune și să urmărești excelența în ceea ce faci.

Așadar, toți iubitorii sportului, de la mic la mare, sunt invitați să vină în Parcul „La Izvor” pentru a se bucura de atmosfera incitantă și a se lăsa inspirați de Victor Ciobanu și Valentin Petic, care vor reprezenta cu mândrie Moldova la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Amintim că, în cadrul aceluiași Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”, după cum a anunțat anterior și Primarul General, vor fi prezente și Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, respectiv Mariana Draguțan, alte trei nume importante din lotul țării noastre calificat la Olimpiada din această vară.

In this article