Viceprim-ministrul pentru Reintegrase s-a întâlnit cu șeful misiunii OSCE în Moldova. Detalii

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, informează BreakingNews.MD cu referire la Biroul Politici de Reintegrare. Unul...

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, informează BreakingNews.MD cu referire la Biroul Politici de Reintegrare.

Unul dintre subiectele-cheie a celor doi oficiali a constituit vizita de lucru în Republica Moldova, în perioada 26-28 ianuarie curent a Reprezentantului Special al Președinției în exercițiu a OSCE pentru reglementarea transnistreană, Thomas Mayr Harting.

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari a dat asigurări că va impulsiona în continuare activitatea grupurilor sectoriale de lucru cu participarea experților de pe cele două maluri ale Nistrului.

Totodată, pentru identificarea unor soluții la cele actuale probleme cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului, a fost accentuată necesitatea activizării în perioada următoare a interacțiunii dintre experții de la Chișinău și Tiraspol.

Oficialii au convenit să asigure un dialog permanent în continuare cu toți partenerii formatului „5+2”.

In this article