Vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, i-a luat peste picior pe cei de la PAS

Fruntaşii PAS consideră că frustrarea celor de la PPDA s-ar datora ratingului mai bun pe care l-ar avea, potrivit sondajelor de opinie, formaţiunea condusă de Maia Sandu, transmite...

Fruntaşii PAS consideră că frustrarea celor de la PPDA s-ar datora ratingului mai bun pe care l-ar avea, potrivit sondajelor de opinie, formaţiunea condusă de Maia Sandu, transmite Breaking News.

„Cred că o parte din supărare vine din faptul că ratingul Platformei DA a căzut și unii dintre ei cred că PAS ar fi de vină pentru această cădere, dar cred că Platforma DA trebuie să discute pe interior, să vadă care sunt motivele acestei căderi, pentru că sunt oameni capabili, cu perspectivă acolo, care aduc o valoare adăugată politicii din R. Moldova”, a declarat deputatul PAS, Radu Marian, pentru Ziarul de Gardă.

Anterior, vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, i-a luat peste picior pe cei de la PAS, pentru tendinţa de a manipula opinia publică prin intermediul sondajelor de opinie. În opinia lui Slusari, cele mai corecte sondaje sunt discuţiile cu oamenii.

„Între scrutine nu există mai bun sondaj decât discuții directe cu Oameni în piață. Acolo vin toți, indiferent de viziuni politice”, a scris Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

Alexandru Slusari s-a referit la dependenţa liderei PAS, Maia Sandu, de ratinguri şi în cadrul emisiunii “În centrul atenţiei”, de la Publika TV. „Trebuie să ne aşezăm şi să discutăm. Dacă fiecare deja îşi vede preşedinte şi zi şi noapte citeşte despre ratinguri şi spune: cum cu aşa rating poţi să nu participi la alegeri, atunci de ce noi ne pierdem timpul?”, a declarat Alexandru Slusari.

In this article


Join the Conversation