Vicepreședintele Partidului „ȘOR”: Noi putem administra afacerile la nivel local corect, eficient, fără corupție, otkaturi și lucruri murdare

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi a vorbit vineri seara în cadrul unei emisiuni TV de ce a ales să facă parte din echipa acestei formațiuni. El a vorbit...

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi a vorbit vineri seara în cadrul unei emisiuni TV de ce a ales să facă parte din echipa acestei formațiuni. El a vorbit și despre activitatea sa, răspunzând la un șir de întrebări incomode, precum unde se află liderul formațiunii, Ilan Șor, sau de unde ia bani echipa sa pentru a realiza proiecte de anvergură în zeci de localități, transmite Breaking News cu referire la partidulsor.md.

Balinschi a spus că în activitatea sa de partid a vizitat sute de localități din Republica Moldova, a discutat cu zeci de mii de oameni și cunoaște bine problemele tuturor regiunilor și ale cetățenilor. Potrivit lui, toate regiunile țării, toți oamenii, inclusiv la Hâncești, se confruntă cu aceleași probleme – drumuri rele, lipsa apei și canalizării, nivel scăzut de trai.

„Noi putem administra afacerile la nivel local corect, eficient, fără corupție, otkaturi și lucruri murdare. Dacă ești corect în administrarea unei localități, îți reușește”, a dezvăluit Balinschi rețeta succesului Partidului „ȘOR”.

Balinschi a vorbit și despre proveniența banilor pe care echipa Partidului „ȘOR” îi cheltuie la realizarea unor programe și proiecte atât de importante. Secretul este în gestionarea corectă a finanțelor din fiecare localitate, a precizat acesta, amintind că după preluarea administrației municipiului Orhei de echipa lui Ilan Șor, bugetul acestuia a crescut de trei ori.

Vitalie Balinschi este parte a echipei lui Ilan Șor încă din 2016. A pus umărul la tot ceea ce a realizat Partidul „ȘOR” în satele și orașele țării. A aprobat decizii care au dus la bunăstarea cetățenilor din acest raion. Vitalie Balinschi este determinat să continue lucrurile bune pe care le-a început și să transpună experiența acumulată la Orhei și în alte localități.

 

 

In this article


Join the Conversation