Vezi cum Maia Sandu și Igor Grosu l-au păcălit pe Andrei Năstase

Igor Grosu și-a tăiat craca de sub picioare. Recent, înainte de a deveni candidat la funcția de premier, liderul PAS spunea că nu va vota...

Igor Grosu și-a tăiat craca de sub picioare. Recent, înainte de a deveni candidat la funcția de premier, liderul PAS spunea că nu va vota un Guvern alături de PSRM, PP Șor, PRO Moldova și Pentru Moldova. Declarația a fost făcută în momentul în care Andrei Năstase era gata să își asume guvernarea.

“Eu am asistat la discuția dintre dl Năstase și doamna președintă, am ascultat atent opțiunea cu Guvernul minoritar, unde ne-am oprit, ne-am oprit la întrebarea cu voturile cui? (…) Dacă acolo o să se regăsească de la Șor, de la PRO Moldova, de la Pentru Moldova, de la socialiști…noi nu vom accepta”, declara Igor Grosu la TV8.

Ulterior, președintele Maia Sandu l-a desemnat pe Igor Grosu la funcția de premier, iar liderul PAS a declarat că va merge la fracțiuni să le ceară votul. De această dată, Igor Grosu nu a precizat că nu va accepta susținerea PSRM, PP Șor, PRO Moldova și Pentru Moldova.

In this article