Primele acțiuni promise de Guvernul Grosu dacă va fi votat în Parlament: fac remanieri de cadre și închid HoReCa

Candidatul la funcția de premier, desemnat de Maia Sandu, Igor Grosu recunoaște – imediat ce ajunge premier, își va pune oamenii lui în funcții importante. Declarațiile au  fost...

Candidatul la funcția de premier, desemnat de Maia Sandu, Igor Grosu recunoaște – imediat ce ajunge premier, își va pune oamenii lui în funcții importante. Declarațiile au  fost făcute la Pro TV.

“Prima noastră acțiune – vom face modificări la capitolul secretari de stat, dar și în rândul reprezentanților Guvernului în teritorii. Nu vom oferi termen de tranziție. La prima ședință vom face remanierile necesare și ne vom apuca de treabă”, a declarat Grosu.

De asemenea, premierul desemnat de Maia Sandu afirmă că un alt subiect prioritar la care va atrage atenția este înăsprirea regulilor de activitate în perioada pandemică. În special, Grosu s-a referit la cei din domeniul HoReCa, unde consideră că ar trebui cu mult limitată activitatea în localuri și impuse măsuri mai stricte pentru vizitatori. Cu privire la instituirea unui lockdown, Igor Grosu spune că este gata să vină să ceară în Parlament acest lucru.

In this article