Veteranii MAI condamnă agresarea fizică a lui Cosovan și califică aceste acţiuni drept un atac asupra întregului efectiv de veterani

Asociaţia Veteranilor şi Pensionarilor Ministerului Afacerilor de Interne condamnă agresarea fizică a fostului viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan. Membrii asociaţiei califică aceste acţiuni drept un atac asupra întregului...

Asociaţia Veteranilor şi Pensionarilor Ministerului Afacerilor de Interne condamnă agresarea fizică a fostului viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan. Membrii asociaţiei califică aceste acţiuni drept un atac asupra întregului efectiv de veterani. Reacţia vine după ce marţi, în cadrul unei emisiuni TV, Ghenadie Cosovan a fost luat la pumni în timpul unei emisiuni televizate de către fostul consilier prezidenţial al Maiei Sandu, Sergiu Tofilat.

“Pentru mine, pentru întreg efectivul veteranilor MAI a fost şocant, mai ales că s-a petrecut în public, în emisiune directă. Cum un cetăţean tânăr şi-a permis să lovească un veteran de război, are şi ordinul Ştefan cel Mare, un colonel în rezervă, colaborator al poliţiei. Înţeleg că a fost ceartă, dar nu trebuia să lovească, Cosovan are o vârstă”, a declarat vicepreşedintele Asociaţiei Veteranilor MAI, Constantin Busuioc.

Miercuri, conducerea asociaţiei a avut o şedinţă cu ministrul de Interne Pavel Voicu unde s-a discutat despre cele întâmplate.

In this article