VESTE BUNĂ pentru fermieri! De săptămâna viitoare se redeschid magazinele agricole

Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a decis ca magazinele agricole să își reia activitatea din 23 martie curent. Astfel, de săptămâna viitoare își reiau activitatea magazinele...

Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a decis ca magazinele agricole să își reia activitatea din 23 martie curent.

Astfel, de săptămâna viitoare își reiau activitatea magazinele agricole specializate în comercializarea semințelor, produselor de uz fitosanitar, furajelor și a altor materii prime și produse necesare în procesul tehnologic și operațional al producătorilor agricoli și al companiilor din industria alimentară.

„Sunt activități care, reieșind din acest sezon agricol, sunt absolut necesare, dar sunt prestate cu maximă securizare în unități comerciale separate și specializate”, a subliniat premierul Ion Chicu, în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, conform deciziei Comisiei nominalizate, va fi reluată și activitatea de comerț cu amănuntul a magazinelor specializate în comercializarea pieselor de schimb și altor produse conexe serviciilor de deservire tehnică a unităților de transport și utilajului agricol.

In this article