Tânăr luat cu ambulanța din fața „Hotelului Național”

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a avut un conflict cu un bărbat în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc în această seară în fața...

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a avut un conflict cu un bărbat în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc în această seară în fața clădirii abandonate a „Hotelului Național” din centrul capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au comunicat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 30 de ani și un bărbat de 41 de ani care s-au luat la ceartă, iar ultimul l-a împins pe primul în bazinul havuzului. Cele două persoane nu se cunoșteau, însă ambii erau în stare de ebrietate.

„La fața locului a fost solicitată intervenția ambulanței, dar și a pompierilor. Ultimii au fost chemați ca să ajute la scoaterea persoanei din bazinul havuzului”.

Victima s-a ales cu mai multe leziuni ușoare și a fost transportat la spital cu o ambulanță pentru a i se acorda asistență medicală, iar bărbatul a fost escortat la inspectoratul de poliției. Pe numele său a fost intentat un proces penal prin prisma art.287 Codului Penal, huliganism.

In this article