Valeriu Pasat a criticat comportamentul lui Renato Usatîi, spunând că este cel mai zgomotos și mai obraznic dintre politicienii moldoveni „circari”

Fostul șef de la SIS, ex-ministru al Apărării, academicianul Valeriu Pasat a criticat comportamentul primarului de Bălți, Renato Usatîi. Într-un material, pe care l-a publicat pe Facebook, Pasat...

Fostul șef de la SIS, ex-ministru al Apărării, academicianul Valeriu Pasat a criticat comportamentul primarului de Bălți, Renato Usatîi. Într-un material, pe care l-a publicat pe Facebook, Pasat a menționat că „lui Usatâi îi place să repete că părinții săi sunt pedagogi și l-au crescut în așa fel ca să devină un om cumsecade, dar când îl vezi cum îi atacă cu sudălmi brutale, ca la gura cortului, chiar și cu înjurături indecente pe toți cei care nu îi sunt pe plac, începi să ai mari îndoieli în privința faptului că are cei “șapte ani de acasă”, scrie Pasat.

Academicianul atrage atenția că municipiul Bălți se confruntă cu un șir de probleme stringente, pe care primarul orașului ar trebui să le rezolve. „Edilul bălțean preferă însă să se producă în public la scară națională, stârnind zâzanie într-o societate profund deprimată din cauza epidemiei și a crizei social-economice”, mai spune Pasat.

Fostul șef de la SIS atrage atenția că generația de politicieni, precum este Renato Usatîi, afectează Reublica Moldova.

„De fapt, Usatâi este doar cel mai zgomotos și mai obraznic dintre politicienii moldoveni „circari”– numele lor este Legiune! – care au transformat activitatea de gestionare a statului într-un bâlci ordinar”, a concluzionat Valeriu Pasat.

In this article